Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2018 12:03 - ЕКИПЪТ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ПО НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА БЛАГОЕВГРАД СМЕ ПРАВОСЛАВНИ БЪЛГАРИ !!!
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 696 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 24.01.2018 16:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

 

Браво на всички чудесни, смели хора, имали доблестта да се опълчат! Един ден да изпитам гордост че живея в тази страна! 

Мадлен Кирчева: Кой ни пресира отвън? Вие упражнявате психически терор върху българския народ, независимо дали са мюсюлмани, християни, всички изповядваме едно и също - в природата Бог е създал мъжа и жената, провикна се възрастна дама, която бе аплодирана.

От благотворителната католическа организация Каритас също се противопоставиха на ратификацията. В цялата конвенция семейството се третира в негативен план, питам аз - имаме ли социална политика за семейството?", обърна се към политиците Емануил Паташев. Според повечето оратори това е конвенция, насочена срещу семейството, брака, половата идентичност. "Чл. 3 - това е универсалният шперц, който отваря N на брой кутии на Пандора", възкликна противник на документа, представил се като юрист. От Фондация "Пълноценен живот" призоваха за подобрения в законодателството срещу насилието над жени. Но и напомниха на народните представители, че властта не е тяхна, а на народа.

Боян Захариев от "Възраждане" пък напомни, че човешкият живот се създава между мъж и жена. На някой може да му хрумне, че неговата социална роля е да яде хора, иронизира той самоопределянето на социалния пол. Това е отваряне на вратите на ада, предупреди Захариев.

Изключително силно изказване направи първият адвокат на българските медицински сестри, които бяха в затвора в Либия. Владимир Шейтанов първо натърти, че към момента процедурата за присъединяването към конвенцията е изцяло опорочена,

нарушени са чл.7 ал.1 във връзка със закона за международните договори, това е основание за отмяна на всяко съдебно решение, заяви бившият дипломат. Шейтанов декларира, че няма конфликт на интереси според текста в чл.8 от документа, който предвижда финансиране на НПО, които се борят с насилието.

Спорът все повече ми прилича на случая с българските евреи през войната, международния натиск и съпротивата на обществото, намери прилики той.

Аз съм против ратифицирането като юрист, като юрист, който се е борил да сме суверенен партньор, който се е борил за защита на жените в много държави. Българският съд не може да приложи този документ, защото той не е годен като юридически текст", категоричен беше Шейтанов.

БЕЗ КОМЕНТАР : От партията на бившия правосъден министър Христо Иванов заплашиха, че имаме ангажименти към европейските институции, които трябва да изпълняваме. От "Да, България" заявиха, че трябва да се противопоставим на "пропагандните клишета, изработени в Кремъл" и да приемем конвенцията за третия пол, както доби популярност тя.

Емил Кошлуков: Четиригодишните да учат за хомосексуалност? Тази лудост трябва да спре...
Съгласни ли сте? На четири годинки, в детската градина. И когато кажат, ами вижте колко е напреднала и богата Германия, да припомним, че и Римската империя беше така. Казвам само, че помним, нищо друго. На четири годинки, детето още буквите не знае, но ще знае хомосексуалисти.
Тази лудост трябва да спре някъде.
0-4 години - детска мастурбация
4-6 години - самозадоволяване, хомосексуалност
6-9 години - полов акт, предпазване от забременяване, плътска наслада
9-12 години - социално-полова ориентация (джендър)
12-15 години - всичко по темата „секс“.
Това е препоръка на държавния център за здравна просвета, орган към министерството на здравеопазването в Германия. Така трябва да учим децата си, според тях.Съгласни ли сте?На четири годинки, в детската градина.И когато кажат, ами вижте колко е напреднала и богата Германия, да припомним, че и Римската империя беше така.И Третия Райх разви икономиката и вдигна доходите.И те въведоха ново понятие за самоопределение - арийци, превъзходни. Бекерле пише, че ние, българите, понеже живеем заедно с гърци, турци, цигани и сме прост народ, не можем да разберем модерната идеология и затова не разбираме колко са изостанали евреите, не искаме да ги изчистим. Ние си бяхме изостанали и евреи не убихме, новите модерни идеологии не ги схванахме. А в Германия бяха напреднали, новите виждания бяха ратифицирани.*** Казвам само, че помним, нищо друго. На четири годинки, детето още буквите не знае, но ще знае хомосексуалисти. Тази лудост трябва да спре някъде.

image

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2044816
Постинги: 4536
Коментари: 237
Гласове: 2782
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031